Zuidkadering 27 te Waddinxveen

€400.000,- K.K.

verkocht onder voorbehoud
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Zuidkadering 27 te Waddinxveen

€400.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Dit riante woonhuis heeft een gebruiksoppervlakte (wonen) van bijna 135 m² en dat merk je in elk vertrek. Zo is de woonkamer 5,65 m breed en zijn de slaapkamers “echt ruim” te noemen. Aan de voorzijde is er veel ruimte voor de deur om te parkeren en aan de achterzijde ligt de 9,5 meter diepe tuin aan het water. De woning is ingedeeld met een ruime woonkamer en een mooie openkeuken op de begane grond. Naast de 3 slaapkamers op de verdieping is er een separaat toilet en keurige badkamer aanwezig. De grote zolder is keurig afgewerkt en voorzien van een dakkapel. Door de ligging van de woning is er vrijwel de gehele dag zon rondom de woning. De woning ligt in een rustig straatje achter het statige appartementen complex “de Zuidkadering”. Voor dit complex is de rivier de Gouwe waar het zomers druk is op het water met de vele pleziervaart. De “Staande Mast Route” is een druk bevaren, maar veilige route voor zeil- en motorboten met een opbouwhoogte van meer dan 6 meter. Dit traject wordt door zowel de recreatievaart als de beroepsvaart bevaren. De woning is in 1998 gebouwd op een perceel (eigen)grond van 146 m² en heeft een gebruiksoppervlakte (wonen) van 135 m². De inhoud van de woning is ingemeten op circa 490 m³. De woning is voorzien van 15 zonnepanelen die achterblijven na de oplevering.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Indeling:
Begane grond: De verzorgde voortuin geeft toegang tot de aangebouwde stenen berging van 8,6 m² en middels de overdekte entree tot de woning. In de entree/hal bevindt zich de meterkast met 8 groepen (5 normale, 1 voor de zonnepanelen en een aparte kookgroep voor de inductiekookplaat). De hal geeft vervolgens weer toegang tot de keurige toiletruimte, de ruime woonkamer van 35 m² en de trap naar de eerste verdieping. De hal is voorzien van een keurige laminaatvloer en de toiletruimte van een hangend closet en een fonteintje.

De tuinkamer heeft een ruime indeling met de woonkamer aan de achterzijde en de keuken aan de voorzijde. De woonkamer met vrij uitzicht over de sfeervol aangelegde achtertuin is voorzien van een brede schuifpui naar de tuin en een trapkast voor extra bergruimte.
De ruime keuken is aan de voorzijde gelegen en opgesteld in een grote U. Deze prachtige keuken is voorzien van donkere (Lava zwart) kastenfronten en een extra dun composiet werkblad. De inbouwapparatuur bestaat uit een 5-zone Siemens ceramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel/vries combinatie en separate oven. Het laminaat in de woonkamer en keuken is gelijk aan het laminaat in de hal en vormt hiermee een mooi geheel.

Eerste verdieping

Eerste verdieping: De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot 2 ruime slaapkamers aan de achterzijde en 1 aan de voorzijde van respectievelijk 9.4 m², 17.0 m² en 13.8 m². Verder zijn er een separaat toilet aanwezig en een badkamer met ligbad. De badkamer is grotendeels betegeld en voorzien van natuurlijke en mechanische ventilatie. De afwerking van de slaapkamers is grotendeels met glasvliesbehang en de vloeren zijn allemaal voorzien van laminaat. De hardhouten kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing.

Tweede verdieping

Tweede verdieping: deze verdieping betreft een open ruimte met aan de achterzijde een dakkapel. De zolder heeft een dusdanig formaat dat het realiseren van twee slaapkamers zeker geen probleem is. Achter een kastenwand zijn de mechanische ventilatie unit, de Nefit Smartline CV ketel en de omvormer van de zonnepanelen weggewerkt. Op deze omvormer zijn 15 zonnepanelen aangesloten. Op de zolder zijn ook de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger aanwezig.

Tuin

Buiten: De achtertuin heeft zijn ligging op het westen en ligt aan de achterzijde aan een smalle sloot. De tuin heeft twee terrassen waarvan er één ligt aan de woonkamer en één aan het water. Verder vinden we in de tuin verhoogde borders met mooie vaste planten en een solitaire boom. Met een bootje is de achtergelegen sloot te verkennen. En vissen kan ook gewoon vanuit de tuin. Aan de achtergevel is over de gehele breedte van de woning een zonnescherm aangebracht. De voortuin is geheel betegeld en voorzien van een laag hekje.

Bijzonderheden: Het woonhuis is goed geïsoleerd en de gevelkozijnen zijn uitgevoerd in hardhout met isolatieglas. De oplevering van het huis is in overleg met de eigenaar, die een indicatie afgeeft van eind december.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Zuidkadering 27 te Waddinxveen

€400.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring