Zuidplaslaan 413 te Waddinxveen

€298.000,- K.K.

verkocht
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Zuidplaslaan 413 te Waddinxveen

€298.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Royaal 3 kamer appartement, met een vloeroppervlak van bijna 100,00m², gelegen op de eerste verdieping van kleinschalig, verzorgd appartementencomplex, centraal in de wijk Zuidplas. U beschikt over een heerlijk lichte woonkamer, waarbij het vloeroppervlak samen met de keuken maar liefst 44,00m² bedraagt, zeer ruim balkon, twee groot formaat slaapkamers en een badkamer met bad en douche. Het appartement verkeert in verzorgde staat en is heerlijk licht door de ligging aan de zonzijde. Aan de overzijde van de straat bevindt zich het winkelcentrum met allerhande voorzieningen. Modern gebouwd en goed geïsoleerd, energielabel B.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Op de eerste verdieping loopt u door de gang naar uw appartement. U komt het appartement binnen in een Z-vormige gang, waar alle ruimtes op uitkomen. Als u deze tot het einde doorloopt komt u in de grote woonkamer. Deze heeft een vloeroppervlak van 31,00m². Samen met de eetkeuken beschikt u zelfs over ruim 44,00m² vloeroppervlak. Vanuit de woonkamer kijk je leuk over een stukje van de wijk. Doordat het appartement slechts op de eerste woonlaag ligt is er voldoende contact met de straat en omgeving. Er is veel licht in het appartement, doordat de diverse ramen zich aan de zonkant bevinden. De aanwezige elektrisch bediende screens zorgen dat bij zonnig weer het huis heerlijk koel blijft. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het royale balkon. Hier kun je heerlijk zitten, ook met gasten is er voldoende plek.
De halfopen keuken is U-vormig opgesteld en biedt veel opbergruimte door de grote hoeveelheid kasten. Er is veel werkblad en vanuit de keuken is er vrij uitzicht naar buiten. Ook de keuken is daarmee heerlijk licht. In de keuken bevindt zich een vaatwasser, oven, keramische kookplaat met afzuigscherm, koel-/vriescombinatie en anderhalve spoelbak.
Als u door de woonkamer terugloopt naar de gang komt u daar bij de twee slaapkamers. De slaapkamers hebben een oppervlak van respectievelijk 16,00m² en 15,10m² en zijn daarmee bijna even groot. Vanuit een van de kamers is er ook toegang tot het balkon. De badkamer bevindt zich tegenover de slaapkamers. Deze is royaal van opzet en beschikt over een ligbad, douchehoek, wastafel en ook de wasmachine heeft hier een plek. De badkamer is netjes verzorgd en geheel licht betegeld.
In de gang bevinden zich verder nog het toilet, de meterkast en nog een vaste kast met hierin de CV-combiketel en mechanische ventilatie-unit. Het toilet is net als de badkamer ook geheel licht betegeld en beschikt over een vrij hangend closet en fontein.

Algemeen:
Het gebouw heeft een verzorgde, centrale hal met bellenbord, videofooninstallatie en brievenbussen. Overal zijn automatische deuren toegepast, zodat er optimale toegankelijkheid is, ook bij gebruik van een rolstoel of rollator. De gangen zijn netjes afgewerkt met tapijt. In de onderbouw bevindt zich de berging.

Dit keurig onderhouden appartement is volledig geïsoleerd en daarmee energiezuinig.
Energielabel B.
CV-combiketel vernieuwd in 2013.
Alle wanden voorzien van spuitwerk.
Woonkamer en keuken zijn in 2019 voorzien van elektrisch bediende screens.
De bijdrage aan de actieve Vereniging van Eigenaren bedraagt € 178,03 per maand.
De oplevering is in overleg, per direct mogelijk.

Ligging:
Het appartement ligt op de eerste verdieping van een verzorgd kleinschalig appartementencomplex, centraal in de wijk Zuidplas. Aan de overzijde van de straat bevindt zich het wijkwinkelcentrum met supermarkten, apotheek, fysiotherapie, kapper en dergelijke. Een levendige plek voor ontmoeting en noodzakelijke inkopen. Vanuit het appartement is er zicht over een gedeelte van de woonwijk. Het balkon ligt op het zuidwesten. Vanaf de Zuidplaslaan bent u snel bij de A12 en A20. De woning heeft een centrale ligging in de Randstad, de diverse steden zoals Rotterdam, Den Haag en Utrecht zijn makkelijk en snel bereikbaar. Er is een bushalte op loopafstand, zodat u met openbaar vervoer een goede aansluiting heeft met onder meer Gouda, Boskoop en Zoetermeer.

Afmetingen:
Woonkamer 6,00 x 5,17m (31,00m²)
Keuken 5,17 x 2,60m (13,45m²)
Slaapkamer 1 5,90 x 2,70m (16,00m²)
Slaapkamer 2 5,90 x 2,56m (15,10m²)
Badkamer 2,66 x 2,60m ( 6,90m²)
Balkon 5,10 x 1,50m ( 9,20m²)
Berging begane grond 2,39 x 1,90m ( 4,54m²)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Zuidplaslaan 413 te Waddinxveen

€298.000,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring