Zuidplaslaan 452 te Waddinxveen

€300.000,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Zuidplaslaan 452 te Waddinxveen

€300.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Ruim wonen met uitzicht op winkelend publiek Heerlijk ruim wonen met alle winkelvoorzieningen binnen handbereik. Zo laat dit driekamerappartement aan de Zuidplaslaan 452 zich in één zin het beste omschrijven. De woonkamer is riant en u heeft het winkelcentrum Zuidplas letterlijk onder uw voeten. Een vergeten boodschapje of onverwacht visite als u niets meer in huis heeft? Dit alles is voor u geen enkel probleem meer.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

De woning maakt onderdeel uit van het appartementencomplex boven het winkelcentrum. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping. De ruime voor onbevoegden afgesloten centrale hal is de entree van het gebouw. U kunt met de trap of de lift naar de eerste verdieping. Via de galerij bereikt u vervolgens uw woning. De entree is de hal die alle ruimtes in het appartement ontsluit. Als eerste heeft u aan beide zijdes van de hal een kamer. De linker is de hoofdslaapkamer. Deze kamer heeft een prima afmeting en is door het grote raam aangenaam licht. De kamer aan de andere zijde van de hal is wat smaller en kan uitstekend dienstdoen als werkkamer of zelfs kinderkamer.
Wanneer u de hal doorloopt heeft u aan de rechterzijde het toilet met daarnaast voldoende ruimte voor een garderobekast. Aan de linkerzijde bevindt zich de badkamer maar we gaan eerst rechtdoor de woonkamer in. Nou ja woonkamer, qua afmeting mag deze ruimte van ons gerust het predicaat living krijgen. Door de ligging van het appartement in het gebouw loopt één zijmuur schuin weg. En dat betekent dat de woonkamer, sorry living, veel ruimer is dan die van uw rechterburen omdat er een extra ruimte is ontstaan. Met andere woorden, dit keer is het gras bij de buren zeker niet groener. Een knus overdekt balkon geeft uitzicht op het winkelend publiek. Wat is er leuker om naar andere mensen te kijken terwijl u zelf juist niet in het zicht zit?

Door de schuin weglopende muur is de open keuken aan het oog onttrokken. De keuken is netjes en van alle gemakken voorzien. De keuken die in de hoek is opgesteld, geeft tevens toegang tot de inpandige berging die daarmee dus als bijkeuken dienst doet. Hier vindt u ook de opstelplaats voor de wasmachine en zit ook de cv-ketel. Terug de hal in heeft u nu aan uw rechterzijde de badkamer. Deze badkamer is voorzien van een inloopdouche met glazen afscheiding en een wastafel.

Het driekamerappartement is goed onderhouden en uitstekend geschikt voor zowel starters als ouderen die winkelvoorzieningen graag bij de hand willen hebben. De Zuidplaslaan ligt heel centraal in Waddinxveen en is zowel via openbaar vervoervoorzieningen als de auto heel goed bereikbaar.

Dit ruime appartement is gelegen boven het winkelcentrum in de wijk Zuidplas en is per direct te betrekken. De bijdrage aan de actieve en gezonde vereniging van eigenaars bedraagt € 215,50 per maand. De isolatie bestaat uit muurisolatie en dubbele beglazing en er is een fietsenberging aanwezig in de onderbouw.

De oplevering is in overleg, maar indien gewenst kan dit snel plaatsvinden. Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Zuidplaslaan 452 te Waddinxveen

€300.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring