Zuidplaslaan 462 te Waddinxveen

€235.000,- K.K.

verkocht
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Zuidplaslaan 462 te Waddinxveen

€235.000,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Boven de winkels van de woonwijk De Zuidplas ligt op de eerste etage een 3‐kamer appartement. Het appartement is goed onderhouden, instapklaar en snel op te leveren. De centrale hal heeft een ruime verzorgde entree, videofoon installatie en een nette liftinstallatie. Het appartement heeft een keurige afwerking en een balkon op het westen. De keuken heeft een hoekopstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woonoppervlakte van het appartement is 78m2. Direct onder het appartement vindt u winkelcentrum Zuidplas met o.a. een supermarkten (PLUS en de ALDI), apotheek kapsalon en diverse afhaalrestaurants. Parkeren is mogelijk direct voor uw appartement op een ruim parkeerterrein.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Entree/hal, meterkast met 4 groepen en een videofoon. Er zijn 2 mooie slaapkamers aan de galerijzijde met een laminaat vloer. In de kleine slaapkamer is een grote kast geplaatst met schuifdeuren.

De badkamer is geheel betegeld en heeft een douchecabine wastafelmeubel. De toiletruimte heeft een nieuw vrijhangend toilet.

De woonkamer heeft uitzicht op het voorgelegen parkeerterrein met zicht op de omgeving. Vanuit de woonkamer is een deur naar balkon. De keuken is in het midden van het appartement. De luxe Siematic keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een gaskookplaat, afzuigkap, oven en en koel‐/vriescombinatie. Ernaast is de wasruimte met een cv‐combiopstelling (AWB Thermomaster VR uit 2007) en de wasmachine.

Op de gehele vloer is een laminaatvloer aanwezig. De oplevering van dit appartement kan op korte termijn. Het appartement maakt deel uit van een Vereniging van Eigenaars (VVE). Het is een gezonde en actieve vereniging dit staat voor een goed en verzorgd complex. Er is een actieve en gezonde vereniging van Eigenaars. Het gehele complex is goed geisoleefd en voorzien van isolatieglas. De maandelijkse bijdrage aan VVE is € 137,= per maand.

In de onderbouw is een eigen berging aanwezig met voldoende plaats voor meerdere fietsen. Er is dit jaar een verdiepingsvloer ingemaakt waardoor u een extra bergzolder heeft in de berging.Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Zuidplaslaan 462 te Waddinxveen

€235.000,- K.K.

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring