Zwaluwplein 19 te Boskoop

€342.500,- K.K.

beschikbaar
Ja, ik wil hier graag een kijkje nemen!

Vraag een bezichtiging aan.

Zwaluwplein 19 te Boskoop

€342.500,- K.K.

Wij zijn bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Het Zwaluwplein 19 ligt in een autoluwe straat in de ‘Snijdelwijk’. De woning biedt plaats aan een woonkamer, vier slaapkamers, de badkamer en een berging aan de voorzijde. De woonoppervlakte is 117m2. De zonnige achtertuin ligt op het westen, je kunt hier heerlijk genieten van de middag en avond zon. De woning is gebouwd in 1971 en ligt op een perceel eigen grond van 140 m2. Voor de deur zijn voldoende openbare parkeerplaatsen.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Bereken direct je financieringsruimte

Begane grond

Via de afgesloten voortuin wordt de voordeur en de berging bereikt. De voortuin is volledig bestraat en goed onderhouden. In de hal vind je de trapopgang naar de eerste verdieping, de meterkast en het toilet. Vanuit de hal wordt ook het woongedeelte bereikt. Het zitgedeelte bevind zich aan de achterzijde. Wat direct opvalt is de hele brede woonkamer ( 6,27m ). Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval.

De L- vormige keuken ligt aan de voorzijde, de keuken biedt bijzonder veel bergruimte en is uitgevoerd met inbouwapparatuur. De vloer is afgewerkt met laminaat en de muren zijn licht van kleur.

Eerste verdieping

De eerste verdieping is praktisch ingericht en biedt plaats aan drie slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet. De grootste slaapkamer ligt aan de voorzijde en is ruim 12,5 m2 groot. Deze slaapkamer is uitgevoerd met een wastafel. De andere 2 slaapkamers vind je aan de achterzijde van de woning en zijn 11,8 m2 en 9 m2 groot. Op deze verdieping is ook een badkamer en een separaat toilet aanwezig. De badkamer is volledig betegeld en uitgevoerd met een douche en een wastafelmeubel.

Tweede verdieping

Vanuit de overloop wordt de zolder bereikt. De zolder is opgedeeld in een voorzolder en een zolderkamer. De voorzolder biedt plaats aan de CV-ketel en er is voldoende plaats voor het opstellen van de wasmachine en droger. De zolderkamer heeft een oppervlakte van 13,66 m2 en er is voldoende licht dankzij een groot dakraam.

Tuin

De achtertuin wordt bereikt vanuit de woonkamer. Zoals eerder aangegeven ligt de achtertuin op het westen. Je kunt hier heerlijk genieten van de middag en avondzon. In de tuin vind je veel groen, een een terras aan de achtergevel. Ook vind je hier 2 bergingen. Het achterste deel van de tuin is van de gemeente en behoort niet tot het perceel.

- extra brede woning en brede tuin
- Gelegen aan een autoluwe straat
- Energielabel C
- Veel parkeergelegenheid

1

/

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Zwaluwplein 19 te Boskoop

€342.500,- K.K.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring