Nieuwbouwproject

Vrij Wonen aan de Plasweg fase 1 en 2

18 vrije kavels aan de Waddinxveense Plasweg

verkocht

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer info

Nog geen genoeg van de vakantie? Kies voor de vrijheid, ga voor Vrij Wonen!

opdrachtgever(s):
Wayland Developments BV

Let op, uitverkocht.
Je droomt er al jaren van om een eigen woning te (laten) bouwen, helemaal naar eigen smaak en op een aantrekkelijke locatie? Dan is Vrij Wonen dé plek waar je deze droom kunt verwezenlijken. Aan de rand van Waddinxveen langs de landelijke Plasweg ontstaat een bijzondere buurt die door wooneilanden wordt gevormd. De kavels worden aan drie zijden omringd door water en hoe dit wooneiland wordt bepaal je helemaal zelf. Dát bedoelen we nu met VRIJ Wonen. Je kunt werkelijk alles sturen, alleen de zon niet.

De kavels van Vrij Wonen liggen op eilanden varierend in grootte van 841 vierkante meter tot 1176 vierkante meter. De kavels worden aan drie zijden omringd door water en hoe dit wooneiland wordt bepaal je helemaal zelf.

de bouwvoorschriften

De woningen moeten worden voorzien van een schuine kap, de maximale goothoogte bedraagt 6 meter en de maximale nokhoogte 10 meter.
De inhoud van de bebouwing, exclusief vergunningsvrije bouwwerken en bijgebouwen, mag niet meer bedragen dan 750 m3. De afstand tot de zijdelingse perceelsgrens mag hierbij niet minder bedragen dan 4 meter. Parkeren heeft plaats op eigen terrein;

Groot bijgebouw mogelijk.

125 m² bij vrijstaande en halfvrijstaande woningen op bouwpercelen groter dan 750 m²; 150 m² bij vrijstaande en halfvrijstaande woningen op bouwpercelen groter dan 1000 m²;

De locatie


Plasweg 36, 2742 KD Waddinxveen, Nederland

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Vrij Wonen aan de Plasweg fase 1 en 2

,-

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring