nieuws

De Jonge Veenen fase 2 wordt nog energiezuiniger

Het is weer even stil geweest rond fase 2. Ondertussen is er hard gewerkt aan het optimaliseren van de plannen. Met name in de technische installaties zijn grote stappen gemaakt. Sinds dit jaar is de epc-norm weer lager geworden. De epc-waarde geeft aan hoe zuinig de woning is. Deze norm wordt steeds strenger. Waar de meeste nieuwbouwprojecten nog op 0,6 zitten, is de epc voor De Jonge Veenen nu 0,4. Dat is goed voor het milieu en scheelt u flink in de portemonnee.

Start verkoop
Door deze extra optimalisatie-slag is de verwachting dat de start verkoop eind oktober, november plaatsvindt. Nu de architect de laatste hand legt aan de tekeningen kunnen ook de impressies worden gemaakt. Als deze allemaal klaar zijn, zal de website worden geupdate met het nieuwe beeldmateriaal. En bij de start verkoop zullen de brochures beschikbaar zijn.
Eerste interieurimpressie
De eerste impressie die u hierboven ziet, is het interieur van een hoekwoning. Deze is al bekend uit fase 1 onder de naam type F. Dit is een zeer populaire woning. Daarom komt deze woning ook weer terug in fase 2. En nu worden er extra veel van deze woningen aangeboden.
Impressie Type F hoek
Bouw fase 1
Terwijl de start verkoop van fase 2 nadert, is de bouw van fase 1 al in volle gang. Dit jaar worden de eerste woningen zelfs al opgeleverd. De prachtige jaren dertig architectuur is dus al in het echt te bewonderen. De architect is inmiddels al 2,5 jaar bezig met deze wijk en de kenmerkende architectuur. Als u het hem vraagt wordt fase 2 nog mooier. Een verdere verfijning van de bijzondere stijl met zeer veel oog voor de authentieke kenmerken en details.
Jaren dertig opties
De jaren dertig komen ook terug aan de binnenkant van de woning. Waar u opnieuw kunt kiezen voor de zithoek achter of het ouderwetse wonen aan de voorkant. Dat geldt ook voor de twee-onder-eenkappers. Deze bieden bovendien nog veel meer bijzondere opties. Wat dacht u van een klassieke hal in het midden, met een voor- en achterkamer en suite? Of kiest u voor een moderne woonkamer met open trap in het midden.
Slapen op de begane grond
De twee-onder-eenkappers en vrijstaande villa’s bieden daarnaast ook een optie die helemaal past in deze tijd. Met een slaap- en badkamer in een aanbouw op de begane grond. Zo biedt De Jonge Veenen ook de luxe van gelijkvloers wonen en slapen.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring