Nieuwbouwproject

4Floors – Berkel en Rodenrijs

204 bedrijfsunits en opslagboxen

in voorbereiding

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer info

37 bedrijfsunits en 167 garageboxen op een toplocatie in Berkel en Rodenrijs

opdrachtgever(s):
Dutch Creations BV

BINNENKORT IN DE VERKOOP: 37 Bedrijfsunits & 167 Opslagboxen op een geweldige plek in Berkel en Rodenrijs

In het derde kwartaal 2022 is alle informatie op deze website te vinden. Schrijf u nu in, dan houden wij u automatisch op de hoogte over de voortgang en start verkoop. Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met de makelaar.

4Floors wordt gerealiseerd op een fraaie locatie aan de Industrieweg 67-69 in Berkel en Rodenrijs op de plaats waar voorheen Matsuru te vinden was. Vanaf hier is de N471 binnen een enkele minuten te bereiken. Dé kans voor ondernemer en particulier in de omgeving Lansingerland, Rotterdam, Zoetermeer, Delft en Pijnacker.

Voor ondernemers en particulieren

Ondernemer of particulier? 4Floors biedt u uiteenlopende mogelijkheden. Bent u als ondernemer op zoek naar een plek waar u verder kunt groeien? 4Floors biedt op de begane grond verdieping 37 prachtige bedrijfsunits binnen een bedrijfsverzamelgebouw. De mogelijkheden van deze bedrijfsunits zijn eindeloos.

Op de verdiepingen vindt u de garageboxen. Via de hellingbaan is iedere garagebox met de auto te bereiken. De garageboxen zijn bijvoorbeeld te gebruiken voor uw tweede auto, als opslag voor uw groeiende webshop of als hobby of klusruimte.

De locatie


Industrieweg 67, Berkel en Rodenrijs, Nederland

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

4Floors – Berkel en Rodenrijs

,-

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring