Nieuwbouwproject

BPA12 Fase 1

42 garageboxen en 18 bedrijfsunits

verkocht

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer info

18 bedrijfsunits en 42 garageboxen op een toplocatie langs de A12 te Waddinxveen

opdrachtgever(s):
Dutch Creations BV

BPA12 wordt gerealiseerd op een fraaie locatie aan de Dirk Verheulweg in Waddinxveen op LogistiekPark A12. Dé kans voor ondernemer en particulier in de omgeving Zuidplas. Ondernemer of particulier? BPA12 biedt u uiteenlopende mogelijkheden. Bent u als ondernemer op zoek naar een plek waar u verder kunt groeien? BPA12 biedt prachtige bedrijfsunits binnen een bedrijfsverzamelgebouw. De mogelijkheden van deze bedrijfsunits zijn eindeloos. Naast de bedrijfsunits bieden wij ook garageboxen aan voor extra opslagruimte of plek om te ondernemen. U kunt deze ruimte bijvoorbeeld gebruiken voor uw tweede auto, als opslag voor uw groeiende webshop of juist als klusruimte.

Bedrijfsruimte te koop

De bedrijfsunits in fase 1 zijn verkocht

Altijd al gedroomd van een bedrijfsruimte op een A-locatie? BPA12 maakt dit voor u mogelijk, wij bieden moderne bedrijfsunits op een toplocatie aan de A12 in Waddinxveen. U kunt hier in iedere vorm ondernemen, denk hierbij aan: kantoor, opslagruimte, showroom of werkplaats. 

Binnen de bedrijfsunits kunt u kiezen uit 4 verschillende types. De oppervlaktes hiervan variëren van 105 m² tot 191 m² verdeeld over twee verdiepingen. De bedrijfsunits zijn allemaal voorzien van een volledige verdiepingsvloer. Daarnaast beschikken de units over 2 tot 5 parkeerplaatsen.

Lees meer op de website van BPA12

Garageboxen te koop

de garageboxen in fase 1 zijn verkocht

Bent u op zoek naar extra opslagruimte of een plek om te ondernemen? De 42 garageboxen zijn super geschikt voor onder andere de stalling van uw auto, boot, caravan, oldtimer, motor, aanhangwagen of als werkplek. De mogelijkheden zijn eindeloos! De garageboxen zijn 24/7 beveiligd door middel van camerasysteem en een afgesloten terrein. Het park is altijd toegankelijk door middel van een automatische schuifpoort. Tevens beschikken alle garageboxen over een zeer royale overheaddeur van maar liefst 2,90 m breed en 2,75 m hoog.

Lees meer op de website van BPA12

De locatie


Plasweg 98, 2742 KD Waddinxveen, Nederland

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

BPA12 Fase 1

,-

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring