Nieuwbouwproject

Dammehof Bodegraven

6 Buitengewone woningen aan de rand van Bodegraven

in verkoop

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer info

Landelijk moderne villa's op een groot perceel

opdrachtgever(s):
Bouwconstruct Dammekant B.V,


Aan de rand van Bodegraven worden zes exclusieve villa´s gerealiseerd op buitengewoon grote kavels. Er wordt nu nog hard gewerkt aan het definitief maken van de plattegronden, de brochure en de technische documentatie. Deze informatie houdt u nog van ons tegoed. Op zaterdag 3 juli start de verkoop, vanaf dat moment zijn alle stukken compleet. U bent dan tussen 10.00 uur en 12.00 uur van harte welkom op ons kantoor voor het afhalen van de complete verkoopdocumentatie. Uiteraard zijn wij aanwezig voor het beantwoorden van uw vragen. ( ons kantooradres is Zuidplaslaan 196, 2743 CP Waddinxveen )

Op steenworp afstand van het einde bebouwde kom bordje en op de grens van de open polder, ligt de Dammehof. De entree van de hof is aan de Dammekant, een historische route waar vroeger de Romeinen al gebruik van maakte. Nu is het een rustige en lommerrijke weg langs de Oude Rijn. Maar nog altijd is de bereikbaarheid uitstekend. Zo woont u hier heerlijk landelijk en tegelijkertijd zijn de uitvalswegen naar de bruisende steden dichtbij. Op fietsafstand aan de overkant van de Oude Rijn ligt het gezellige centrum van Bodegraven.

Landelijke uitstraling

De bouwlocatie is nu agrarisch landelijke gebied. De invulling moet bijdragen aan de instandhouding van het landelijke karakter. Daarom heeft een deel van de villa’s een rieten dak en de vorm van de villa’s verwijst naar de langgerekte bouwvolumes op boerenerven. De kavels worden gescheiden door water en groene beukenhagen. Bij bouwnummer 1 tot en met 4 heeft in het beeldkwaliteitsplan het achterste deel van het kavel de bestemming landelijke weide. Hier worden op de grens met het water knotwilgen aangeplant.

• Aan de rand van Bodegraven

• 4 verschillende types

• Rieten kap of pannendak

• Moderne en toch landelijke architectuur

• Zeer duurzaam en comfortabel

• Een van de laatste kansen in het Groene Hart

De woningen

Sorry, geen aanbod gevonden, breid je zoekopties uit of bekijk alles .

De locatie


Dammekant 16A, 2411 CD Bodegraven, Nederland

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Dammehof Bodegraven

,-

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring