Nieuwbouwproject

De Jonge Veenen fase 1 Moerkapelle

90 woningen aan de rand van Moerkapelle

verkocht

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer info

Groots wonen was nog nooit zo goedkoop

opdrachtgever(s):
Vosplan Vastgoedontwikkeling | Batenburg Vastgoed BV

Een mooie schuine kap, een lichte erker en een ruime dakoverstek. Voor veel mensen de ingrediënten voor het ideale huis. De Jonge Veenen staat vol met huizen waar iedereen van droomt. Geen eenheidsworst, maar sfeervolle architectuur, met aandacht voor details. Zoals de variatie en sierlijsten in het metselwerk en de klassieke raamverdeling. De verkoop van de Jonge Veenen fase 1 hebben wij verzorgd in samenwerking met Perdijk Era Makelaardij uit Zevenhuizen en De Makelaars uit Zoetermeer.

De woningen in nieuwbouwproject de Jonge Veenen fase 1 zijn inmiddels uitverkocht en gebouwd.

Een mooie schuine kap, een lichte erker en een ruime dakoverstek. Voor veel mensen de ingrediënten voor het ideale huis. De Jonge Veenen staat vol met huizen waar iedereen van droomt. Geen eenheidsworst, maar sfeervolle architectuur, met aandacht voor details. Zoals de variatie en sierlijsten in het metselwerk en de klassieke raamverdeling. Ondertussen staat de bouwer garant voor een solide huis dat voldoet aan alle hedendaagse eisen. Zo kun je verliefd worden op de bijzondere sfeer en zorgt het comfort dat de liefde blijvend is.

De locatie


Oranjestraat 33, 2751 BJ Moerkapelle, Nederland

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

De Jonge Veenen fase 1 Moerkapelle

,-

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring