Nieuwbouwproject

De Jonge Veenen fase 2EF

77 prachtige nieuwe woningen aan de rand van Moerkapelle

verkocht

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer info

De sfeer van vroeger met het comfort van nu

opdrachtgever(s):
Vosplan Vastgoedontwikkeling & Vastgoed Batenburg

Een mooie schuine kap, een lichte erker en een ruime dakoverstek. Voor veel mensen de ingrediënten voor het ideale huis. De Jonge Veenen staat vol met huizen waar iedereen van droomt. Geen eenheidsworst, maar sfeervolle architectuur, met aandacht voor details. Zoals de variatie en sierlijsten in het metselwerk en de klassieke raamverdeling. Ondertussen staat de bouwer garant voor een solide huis dat voldoet aan alle hedendaagse eisen. Zo kun je verliefd worden op de bijzondere sfeer en zorgt het comfort dat de liefde blijvend is.

Ruimte voor je eigen wensen

Dankzij de royale architectuur, met onder andere openslaande deuren en een dakkapel, zijn de meeste dromen al vervuld. Bovendien worden de woningen compleet met met een ingerichte badkamer en toilet opgeleverd. Toch blijft er altijd wel iets te wensen over, zoals een uitbouw aan de achterzijde, of extra kamers op zolder. Die opties biedt De Jonge Veenen.

Nog meer jaren dertig met klassieke hal

De twee-onder-een-kapwoningen en de half vrijstaande villa’s hebben als optie de klassieke hal. Zo ontstaat een voor- en achterkamer. Twee dubbele openslaande deuren geven een en suite gevoel.

Voor of achter wonen

Er zijn ook keuzemogelijkheden die geen extra geld kosten. Zoals drie slaapkamers of twee extra ruime slaapkamers op de eerste etage. En bij alle herenhuizen kunt u kiezen voor een keuken achter of een keuken voor. Net als in de jaren dertig een zithoek aan de voorkant en lekker ontbijten voor de openslaande deuren naar de tuin. Of liever breeduit zitten aan de achterkant en kokkerellen met uitzicht op het groen. Aan u de keuze.

Slapen of badderen op de begane grond

Alle woningen met een garage vast aan de woning bieden de optie om deze te vervangen door een slaapkamer, badkamer en berging. Dat is lekker wakker worden, met openslaande deuren naar de tuin.

Ideale inrichting

Maar het belangrijkste is de ruimte die de woningen zelf bieden. Dankzij de royale beukmaat – zelfs bij het goedkoopste type – heeft u alle mogelijkheid om de ideale inrichting te vinden.

De locatie


De Jonge Veenen, Moerkapelle, Nederland

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

De Jonge Veenen fase 2EF

,-

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring