Nieuwbouwproject

De Warande Noord

21 woningen aan de Plasweg Waddinxveen

verkocht

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer info

Verkocht

opdrachtgever(s):
Wayland Real Estate & Pure Development

De Warande Noord wordt gerealiseerd aan de Plasweg in Waddinxveen, in de Zuidplaspolder. Deze polder is rijk aan sloten en watergangen, en daar wordt in dit plan mooi gebruik van gemaakt. Aan de Plasweg worden kavels aangelegd die omgeven worden door water. Zodoende grenst elke tuin van elke woning aan water. De Warande Noord biedt u de keuze uit 21 villa’s en twee-onder-een-kap-woningen in zes verschillende typen.

Wonen in de landelijk moderne stijl

Royale kavels, groen en water rondom

De Warande Noord biedt u straks de keuze uit 21 rijwoningen, twee-onder-een-kap woningen, villa’s en bungalows in zes verschillende typen. Kiest u voor landelijk? Voor modern? Hoe dan ook kiest u voor ruim en comfortabel.

In zo’n omgeving passen woningen die geïnspireerd zijn op oud-Hollandse boerderijen. Hoge schuine daken, sommige met riet. Stoere dakkappen. Grote eetkeukens. Tuinen die grenzen aan water.

De architect koos voor een sterk contrast, door ook een aantal strakke moderne twee-onder-een-kapwoningen met een plat dak te ontwerpen. Ook die passen bij een typisch Nederlandse manier van bouwen.

Door die combinatie is De Warande Noord een unieke plek om te wonen. Geen woning is hetzelfde, precies zoals dat in vroeger dagen ook het geval was. De Warande Noord biedt u de keuze uit zes types, passend bij uw smaak en budget.

impressie-site3

De locatie


Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

De Warande Noord

,-

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring