Nieuwbouwproject

De Warande Noord

woningen aan de Plasweg Waddinxveen

in voorbereiding

Wonen in de landelijk moderne stijl, het kan aan de Plasweg

opdrachtgever(s):
Wayland Real Estate en Pure Development

Wegens succes herhaald: De Warande Noord

Na het succes van de eerste fase, volgt medio dit jaar de verkoop van de tweede fase van het project, genaamd De Warande Noord. Dit deelplan met 27 woningen is -gezien vanuit de Plasweg- rechts gelegen naast de eerste fase en een tussengebied met vrije kavels. In dit deelplan komen een aantal woningtypes terug uit de eerste fase. U kunt zich via de website www.warandewaddinxveen.nl inschrijven voor meer informatie.

Van stad naar ssst

Rijdend op de A12 van Zoetermeer naar Gouda is het bijna niet voor te stellen. Neem de afslag Zevenhuizen, rijd de Plasweg op en dan ineens is het rustig. Polders. Ruimte. Groen. Een geweldige plek om thuis te komen. Thuis in De Warande Noord, thuis in een landelijke omgeving. Waar de Randstad ver weg lijkt, maar om de hoek ligt. De Plasweg in Waddinxveen ligt midden in een stil poldergebied, doorsneden door landweggetjes en sloten. Op maar een paar autominuten liggen Rotterdam Nesselande, Zoetermeer en Gouda. Maar als het even kan, pakt u de fiets. De wind in de haren, frisse lucht. Vrijheid in de Randstad. De architect die de woningen voor De Warande Noord heeft ontworpen, liet zich inspireren door het landschap en de Hollandse historie. Dat leidde tot een mooie mix van 27 woningen die zich in 2 woorden laat omschrijven: landelijk modern.

De locatie


Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

De Warande Noord

,-

© copyright 2018 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring