Nieuwbouwproject

De Warande

31 woningen aan de Plasweg in Waddinxveen

verkocht

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer info

Een geweldige plek om thuis te komen

opdrachtgever(s):
Wayland Developments & Pure Development

Binnenkort begint de verkoop van 31 nieuwe woningen in De Warande. Langs de Plasweg, aansluitend op het wijkje "Mooi Wonen" wordt hier een nieuwe mix van vrijstaande -, eengezins- en tweekapperwoningen gerealiseerd omgeven door water en groen.

Van stad naar ssst

Rijdend op de A12 van Den Haag naar Utrecht, is het bijna niet voor te stellen. Neem tussen Zoetermeer en Gouda de afslag Zevenhuizen / N219, rijd de Plasweg op en dan ineens … is het stil. Polders. Slootjes. Weidse ruimte. De horizon ver weg. Kassen in de verte. Een geweldige plek om thuis te komen. Thuis in een landelijke omgeving. Waar de Randstad ver weg lijkt, maar om de hoek ligt. Dat is wonen in De Warande: landelijk modern.

De ruimte die vroeger zo gewoon was

De Warande wordt ontwikkeld op een groot landelijk kavel in het poldergebied aan de Plasweg in Waddinxveen. In deze fase worden 31 woningen gebouwd in vier types. De vrijstaande – en half-vrijstaande woningen zijn geïnspireerd op oud-Hollandse boerderijen. Dat betekent: stoere dakkappen, grote eetkeukens en open haard of houtkachel. De bungalows/waterwoningen – met een mogelijkheid voor een compleet woonprogramma op de begane grond – vormen een mooi contrast. Dat is de charme van variatie.

Op en top Hollands wonen

Wonen in Warande is wonen op eilanden tussen de weilanden. Het plangebied wordt geheel omgeven door water en er komt een centrale watergang. Bomen, bruggetjes en de grote tuinen rondom elke woning zorgen voor die unieke landelijke sfeer.

  • 7 VRIJSTAANDE WONINGEN
  • 8 GESCHAKELDE BUNGALOWS EN WATERWONINGEN
  • 16 TWEEKAPPERS
  • Ruime kavels van 340 tot 700 m2 excl. water
  • Mogelijkheid voor compleet woonprogramma op begane grond
  • Tweekappers en vrijstaand met rieten kap of pannendak
  • Energie-zuinige woningen

De locatie


Plasweg 34, Waddinxveen, Nederland

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een bezichtiging aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

De Warande

,-

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring