nieuws

Nog diverse woningen in project Plasrode te koop

In nieuwbouwproject Plasrode staan op dit moment nog enkele woningen te koop. Onderstaand ziet u een overzicht van de nog beschikbare woningen.

Plasrode moet de afsluiting en bekroning worden van de wijk Zuidplas in Waddinxveen. Gesitueerd aan de rand van Waddinxveen, dicht bij voorzieningen zoals winkels en scholen. Kortom een ideale plaats om te wonen en recreëren.

In Plasrode worden starterswoningen, ééngezinswoningen (half)vrijstaande woningen en luxe appartementen gebouwd. Ook worden er enkele woningen gerealiseerd bedoeld om ouderen samen met hun kinderen te laten wonen, apart waar het kan, samen waar het moet. Het gebied is namelijk zo opgezet dat er aan de straatzijde nergens saaie kopgevels gesitueerd zijn, dit om de leefbaarheid in de wijk te vergroten. Aan de rand van de wijk, daar waar het bouwplan aansluit op de bestaande wijk is een royale groenzone gepland, bedoeld om naar te kijken, maar zeker ook om te spelen. Parkeren in Plasrode vindt plaats in de parkeergarage, op het eigen terrein of in de parkeerzone.
Bijzonder aan het plan is dat alle woningen en appartementen voorzien worden van een warmtepomp, dat betekent comfortabele warmte in de winter door middel van vloerverwarming in de hele woning en indien gewenst koeling in de zomer.

Geef een antwoord

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring