Wat wij doen

De leukste weg naar een nieuw thuis

Wat is jouw huis waard
Gratis Waardebepaling

Onze diensten

Wat wij doen

Of je nu op zoek bent naar je nieuwe droomwoning, je woning wilt verkopen, of huisvesting zoekt voor je bedrijf. Wij zijn je graag van dienst met onze gedegen kennis, advies en uiteraard ons enthousiasme.

Een huis is geen broodje

Een nieuwe woning kopen is zonder enige twijfel één van de grootste stappen in uw leven. Dat is een stap die u weloverwogen moet nemen.

Aankopen

Jij kent je woning als beste

Een huis verkopen is voor menigeen een emotioneel traject. Terecht, want je hebt niet zelden heel wat jaren naar volle tevredenheid in je huis gewoond.

Verkopen

Simpelweg de juiste waarde

Voor de financiering van je nieuwe woning of herfinanciering van je huidige huis heb je een taxatie nodig. Uiteraard kunnen wij je woning waarderen.

Taxaties

Een vertrouwd advies

Gouwestad Financiële Diensten is hét onafhankelijk financieel advies- en bemiddelingskantoor in Waddinxveen en omstreken.

Financieel advies

Voor de vastgoedprofessional

Succesvolle nieuwbouwverkoop

Als ervaren, maar bovenal betrokken partner staan wij onze klanten bij in een gezamenlijk streven: Gelukkige kopers en een vloeiend lopend nieuwbouw verkoopproces

Nieuwbouwprojecten verkoop

Zorgeloze verhuur

Als professionele verhuurpartner nemen wij je graag al het werk uit handen, van contractvorming tot screening en nazorg.

Verhuurpartner

Wij helpen je graag

lees meer over ons

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Trouwens... Al overwogen om je aan te melden als woningzoeker? Dan brengen wij je namelijk als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons bestand die bij jouw wensen passen!

Een gratis waardebepaling aanvragen:

Wij zijn ook bereikbaar op 0182 – 63 60 21

Een gratis waardebepaling

Ben je benieuwd wat je huidige woning waard is in deze tijd? Wij bepalen het gratis en vanzelfsprekend helemaal vrijblijvend, maar indien gewenst vertellen we je uiteraard graag meer over onze werkwijze.

© copyright 2020 | Gouwestad makelaardij · privacyverklaring