Onze diensten

Aankopen

Een nieuwe woning kopen is wellicht één van de grootste stappen in uw leven. Een stap die we vaak te snel en te makkelijk maken met alle consequenties van dien. Gouwestad Makelaardij vindt dat de aankoop van een woning altijd moet plaatsvinden onder begeleiding van een erkende makelaar.

Verkopen

Wanneer je plannen hebt om je woning te gaan verkopen zijn er diverse vragen te beantwoorden. Is het wel een goede tijd om te verkopen? Welke opbrengst kan ik verwachten? Is er wel vraag naar mijn type woning? En wat komt er allemaal nog meer bij kijken, als ik mijn huis te koop aanbied?

Taxaties

Een taxatie heb je over het algemeen nodig voor de financiering van je nieuwe woning of de herfinanciering van een huidige woning. Wij zijn aangesloten bij het SCVM en het NWWI, waarmee we kunnen taxeren voor alle hypothekverstrekkers. Wij bieden een NWWI taxatie al aan voor € 359,- incl. btw.

Financieel advies

Gouwestad Financiële Diensten is het onafhankelijk financieel advies- en bemiddelingskantoor in Waddinxveen en omstreken. Wij adviseren en bemiddelen in verzekeringen en hypotheken. Wij richten ons een persoonlijke benadering en vinden het belangrijk om je als klant een vertrouwd gezicht te geven.

Ons enthousiaste team

Leon Wallaart
T: 06- 100 520 43
[email protected]

Peter de Joode
T: 06 466 151 96
[email protected]

Wim Molenaar
T: 06 41 31 74 30
[email protected]

Mike Bijl
T: 06 54 33 22 37
[email protected]

Reinier van den Berg
T: 0182 - 61 89 08
[email protected]